فصلنامه نقد کتاب- خبرها
هشتمین شماره فصلنامه نقد کتاب فقه و حقوق منتشر شد

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1396/5/16 | 
AWT IMAGEاین فصلنامه با هدف معرفی و نقد کتاب‌ها و بررسی مسائل و مشکلات نشر کشور، به سردبیری حجت‌الاسلام سیدمحمدعلی احمدی ابهری و صاحب‌امتیازی خانه
کتاب منتشر می‌شود.
هشتمین شماره فصلنامه نقد کتاب فقه و حقوق در هفت بخش با عنوان‌های «نقد مکتوب»، «نقد آثار پیشین»، «نقد ویرایش»، «نقد شفاهی»، «گوناگون»، «عربی» و «انگلیسی» تنظیم شده است.
در بخش «نقد مکتوب» این شماره، 9 مقاله با عنوان‌های زیر منتشر شده‌ است: «ایمان یا آزادی؟ در معرفی و نقد کتاب اندیشه و ایمان در آزادی»/ دکتر محمدحسین مظفری،‌ «ضرورت واکاوی ابعاد فقهی ـ حقوقی رخداد عاشورا»/ دکتر رحیم نوبهار، «ادله اثبات دعوا»/ دکتر وحید نکونام، «اصل مصلحت در اسلام»/ دکتر سیداحمد کاظمی موسوی، «توان‌افزایی قدرت استدلال و شم حقوقی»/ دکتر محمد امامی‌پور، «نقدی بر کتاب جرم سازمان‌یافته در قلمرو حقوق مالکیت فکری»/ دکتر صادق سلیمی و مریم صمصامی مهاجر،‌ «فقه پدیده‌های نوپدیدا»/ دکتر محمدمهدی کریمی‌نیا، «استحکام حقوق بشر با تأمل بر آموزه‌های میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی»/ دکتر احمدرضا توحیدی، «نوشته‌ای قابل تحسین همراه با گلایه‌هایی چند در نقد و بررسی کتاب اصول حقوق مالکیت فکری» اثر دکتر علیرضا محمدزاده وادقانی.
در بخش نقد آثار پیشین مقاله «نقد و نظری بر کتاب تحول قدرت» به قلم حجت‌الله محمدشاهی و در بخش نقد ویرایش نیز مطلبی با عنوان «کتاب فسخ معامله با استناد به خیار تبعض صفقه» نوشته سیدمحمد آرتا به چاپ رسیده است.
«نقد و بررسی کتاب تأثیر تحریم بر سلامت و بهداشت عمومی» در گفت‌وگو با دکتر سیدیاسر ضیائی و «چند گزارش از چند نشست نقد کتاب‌های فقهی و حقوقی در دانشگاه علوم قضایی» نیز در بخش نقد شفاهی این فصلنامه به چاپ رسیده‌ است.
خوانندگان در بخش گوناگون هشتمین شماره فصلنامه نیز می‌توانند «سه منظومه فقهی کهن» نوشته علی نجفی و «زندگی‌نامه علمی و آثار آیت‌الله محمدعلی سنقری حائری» را به‌قلم حجت‌الاسلام والمسلمین روح‌الله عباسی و حجت‌الاسلام والمسلمین علی قنبریان» مطالعه کنند.
در بخشی از سخن سردبیر این شماره می‌خوانیم: «یک استاد باید در شرایط مالی مطلوبی به‌سر ببرد تا بتواند در سایه آن و با آرامش خاطر در ترویج و گسترش علم و اندیشه نقش پررنگی ایفا کند، اما دغدغه‌های اقتصادی و معیشتی موجب می‌شود که گاه برخی از مسیر اصلی تعلیم و تحقیق خارج شوند و به فعالیت‌های جانبی مانند پذیرش کلاس‌های کنکور، مشاوره و حتی فعالیت در بازار برخی کارهای دیگر روی آورند. به‌طبع در چنین شرایطی، شاهد بی‌مایه‌شدن فعالیت‌های علمی و پژوهشی در دانشگاه‌ها خواهیم بود».
هشتمین شماره فصلنامه نقد کتاب فقه و حقوق ویژه زمستان 1395 به‌بهای 10هزار تومان از سوی مؤسسه خانه کتاب منتشر شده است.
نشانی مطلب در وبگاه فصلنامه نقد کتاب:
http://faslnameh.org/find-1.40.56.fa.html
برگشت به اصل مطلب